Rekomendacje są mile widziane i doceniane.
Uwielbiam to. Nie pamiętam, kiedy ostatnio widziałem srebrny RD. Czarny, czerwony i biały są zwykle w tej kolejności.
Myślę, że masz rację, ale drogi tutaj, w okolicach Portland, są mocno zniszczone z powodu wszystkich głupców, którzy uważają, że muszą jeździć oponami z kolcami zimą przez 2-3 dni, kiedy robi się oblodzone. Owszem, mamy dużo wzniesień (mieszkam na jednym, gdzie połowa dróg jest zamykana w te dni), ale najwyraźniej nie próbowali nowszych opon zimowych bez kolców. Co roku toczy się duża debata na temat tego, czy kolce powinny zostać zakazane ze względu na koszty uszkodzeń dróg, które ponoszą wszyscy.Myślę, że wiele zyskasz na prowadzeniu i wyglądzie R-design, jeśli zamienisz 18-calowe koła na 17-calowe...
Jesteś tutaj na północnym zachodzie? Musiałem go szybko kupić w weekend, kiedy się pojawił, ponieważ było kilku zainteresowanych, którzy planowali go obejrzeć. Wczoraj pojechaliśmy do Mt St Helens i z powrotem, w tym zwiedzanie góry i uzyskaliśmy 27 mpg, ale jeszcze nie zatankowaliśmy, ponieważ był tylko w połowie pusty. On naprawdę uwielbia te dwupasmowe drogi. Mam nadzieję, że znajdziesz taki.Właściwie to próbowałem kupić ten V70, jak tylko zobaczyłem go w sieci. Mam nadzieję, że ci się spodoba...
Więc OP... w którą stronę się skłaniasz? Kombi czy Crossover?Właściwie to jestem w Ohio... Niewiele V70 z 2010 roku w okolicy... (żadne) ;-)
Nienawidzę zadawać głupich pytań, ale czy możesz przeszukać wszystkie strony Craigslist w USA? Kiedy próbuję, prosi o miasta...Szybkie przeszukanie Craigslist pokazuje jeden w Orange County, CA (srebrny, 21K) i jeden w Minneapolis (czarny, prywatny). Ten ostatni został opublikowany prawie miesiąc temu, prawdopodobnie już niedostępny i tak czy inaczej nie byłby twoim pierwszym wyborem. No i proszę... szybki lot do John Wayne, zrób interes i w drogę... kilka dni później w domu na kolację![]()
IMO, wyeliminowałem dużo pancerza nadwozia XC70 z modelem 2008 na przednich i tylnych okładzinach. Zdjęcie poniżej to XC70 T6 z 2009 roku - mniej niż 30 tys. dolarów z przebiegiem poniżej 25 tys. mil i CPOSzukam już od jakiegoś czasu i nie mogę się zdecydować na prawie nieużywany model V70 z 2010 roku lub VC60 z 2011 roku.
Szukam srebrnego v70 r-design z przebiegiem poniżej 30 tys. mil i ceną poniżej 30 tys. dolarów.
Plus dla V70 - r-design mieści się w moim przedziale cenowym.
minus dla V70 - srebrne r-designy są bardzo trudne do znalezienia (z przebiegiem poniżej 30 tys. mil) i
czytałem, że silnik 3.2l nie jest zbyt żwawy i nie ma zbyt dobrego przebiegu.
Plus dla 2011 XC60 - wiele z nich dostępnych
minus - r-design jest poza moim przedziałem cenowym
3.0T jest zalecany ze względu na szybkie przyspieszenie, ale cierpi na tym przebieg
3.2 nie jest zalecany
nie jestem wielkim fanem XC70 ze względu na pancerz nadwozia
rekomendacje są mile widziane i doceniane.
Dzięki. Podoba mi się jeszcze bardziej bez UFO na dachu.Nice looking rig!
Mam 08 V70 T6 (Yay dla Volvo Aus za import tych!) i 17-calowe felgi naprawdę naprawiają wszelkie problemy, jakie miałem z nierównymi drogami, nie poświęcając zbytnio prowadzenia.Nawiasem mówiąc, Russ, widziałem dziś naprawdę ładne sportowe kombi Volvo i udało mi się przedostać przez ruch, aby stwierdzić, że to V50... bardzo ładnie wyglądająca wersja T5 AWD. Z pewnością nie tak przestronna, ale moim zdaniem byłaby naprawdę fajnym weekendowym i dojazdowym samochodem. Zastanawiam się, czy są tak rzadkie jak te V70.