Hej, właśnie przeglądałem stare zdjęcia:
Trochę historii - Mój tata - Okręt podwodny Marynarki Wojennej - Facet: Mój dziadek - prosto z Walii.
Bardziej szkocki jednak.
Mama i tata - Przygotowują samochód do jazdy do - Drive In:
Mój Mamy - Big Pete Horse. Koń Wojownika: Sprawdź ramiona i szyję tego faceta!
Tutaj jestem - prawdopodobnie 10 lat po Dive In. LOL - Idę na ryby z Camp.
Oto mój pierwszy Volvo: Przyjechałem nim z Florydy - po dostarczeniu 440 Olds na Florydę.
Darmowa przejażdżka w jedną stronę - Facet zapłacił mi, żebym dostarczył jego samochód na Florydę, więc dlaczego nie. Już ściągam
Osłonę drążka zmiany biegów - widać ją leżącą na ziemi.
Kathy lubi to, co robisz - Co zamierzasz zrobić?
Wymiana - skrzyni biegów - chcę - OD!
Tutaj wyjmujemy skrzynię biegów i potrzebowaliśmy dodatkowej pomocy:
Tutaj myślę - ja - wynalazłem pierwszy mini pad na deskę rozdzielczą: LOL - Czyszczenie go - Jeździłem tym przez całe dni studiów
Tutaj kładziemy fundament: Pokój słoneczny - kilka lat później, tuż po studiach.
Trochę historii - Mój tata - Okręt podwodny Marynarki Wojennej - Facet: Mój dziadek - prosto z Walii.
Bardziej szkocki jednak.

Mama i tata - Przygotowują samochód do jazdy do - Drive In:

Mój Mamy - Big Pete Horse. Koń Wojownika: Sprawdź ramiona i szyję tego faceta!

Tutaj jestem - prawdopodobnie 10 lat po Dive In. LOL - Idę na ryby z Camp.

Oto mój pierwszy Volvo: Przyjechałem nim z Florydy - po dostarczeniu 440 Olds na Florydę.
Darmowa przejażdżka w jedną stronę - Facet zapłacił mi, żebym dostarczył jego samochód na Florydę, więc dlaczego nie. Już ściągam
Osłonę drążka zmiany biegów - widać ją leżącą na ziemi.

Kathy lubi to, co robisz - Co zamierzasz zrobić?
Wymiana - skrzyni biegów - chcę - OD!

Tutaj wyjmujemy skrzynię biegów i potrzebowaliśmy dodatkowej pomocy:

Tutaj myślę - ja - wynalazłem pierwszy mini pad na deskę rozdzielczą: LOL - Czyszczenie go - Jeździłem tym przez całe dni studiów

Tutaj kładziemy fundament: Pokój słoneczny - kilka lat później, tuż po studiach.