Ciekawi mnie opinia fanów XC60. Co wolicie, Jasne czy Ciemne i jaki kolor?
Dla mnie to Ciemne z Thunder Grey. 😍
Absolutnie. Prawdopodobnie wybiorę Silver Dawn na nadchodzący MY24, ten kolor z pewnością nie jest dla wszystkich.Wybór koloru jest czymś osobistym, to co lubisz, mam nadzieję, że nie wybierasz tego, co mówią inni
Och, tak, wiem o tym. Już dokonałem wyboru 😎 Po prostu jestem ciekaw, jakie są opinie innych ludzi.Wybór koloru to coś osobistego, to co lubisz, mam nadzieję, że nie wybierasz tego, co mówią inni
To tak jak pytanie, jakiej dziewczyny szukam: czarne włosy, blondynka, brunetka, 160 cm lub 180 cm wzrostu ...............
Wolę ciemny i czarny kolor, thunder grey jest również bardzo fajny, jednak jest fajny tylko wtedy, gdy samochód jest super czysty. Kiedy zobaczyłem thunder grey w codziennej jeździe, trochę zakurzony, nie był już tak fantazyjny, tylko zwykły srebrzysty, niebieskawy samochód.Po prostu ciekawi mnie tutaj fanów XC60. Co wolisz, Jasne czy Ciemne i jaki kolor?
View attachment 180440
Musisz go utrzymywać w czystości, a jasne światło to miejsce, w którym naprawdę się wyróżnia, ale uwielbiam, jak z daleka wygląda jak pastelowa szarość i subtelnie zmienia się w jasnoniebieski, gdy się zbliżasz. Ale nie da się zaprzeczyć, że czarne samochody po prostu wyglądają 🔥Wolę ciemny i czarny kolor, thunder grey jest również bardzo fajny, jednak jest fajny tylko wtedy, gdy samochód jest super czysty. Kiedy zobaczyłem thunder grey w codziennej jeździe, trochę zakurzony, nie był już tak fantazyjny, po prostu zwykły srebrny, niebieskawy samochód.
Podoba mi się Thunder Grey, ale szczerze mówiąc, nie jestem zachwycony żadnym z kolorów lakieru XC60. Wybraliśmy Denim blue. Ale to, co uwielbiamy, to skórzane wnętrze Maroon Brown. W żadnym wypadku nie jest to kolor bordowy, ale raczej klasyczny europejski brąz skórzany.Ciekawi mnie opinia fanów XC60. Co wolicie, Jasne czy Ciemne i jaki kolor?
View attachment 180440
Naprawdę lubię miedziane/brązowe podteksty w Platinum Grey i z Amber 🤩! Biały i czarny wyglądają świetnie, ale jak powiedziałeś, tak powszechne. Dobre dla niektórych, po prostu nie dla mnie.Tak rozczarowany wyborami kolorów XC60 Recharge - chciałbym, żeby przynajmniej przenieśli opcję Sage Green z linii XC40 Recharge, wybrałbym ją bez problemu. Ogólnie lubię zielone odcienie i widziałem, jak inni producenci samochodów tworzą w tym kolorze oszałamiające odcienie.
Ale niestety - nie chciałem pospolitego jak błoto czarnego ani pospolitego jak błoto białego, więc zacisnąłem nos i we wrześniu zamówiłem Platinum Grey z Amber Ventilated Nappa. To kombinacja, z którą mogę żyć. Wybrałem Bright zamiast Dark dla odrobiny kontrastu. Przewidywana dostawa w połowie lutego '23.
Oto przykładowy film z kolorem nadwozia:
Oto przykładowy film z kolorem nadwozia z bursztynowym wnętrzem:
Dokładnie tak samo. Pilnie potrzebowałem zamiennika po tym, jak mój obecny pojazd został skradziony z podjazdu (podrobiony klucz), więc potrzebowałem czegoś szybkiego. Na szczęście mój dealer znalazł T8 Recharge, który zmierzał do miejsca docelowego i został przekierowany do mnie. Nie miałem wyboru, a kolorem był Platinum Grey. Mogę z tym żyć, ponieważ jest trochę inny niż standardowy. Również w Bright.Tak bardzo rozczarowany wyborami kolorystycznymi XC60 Recharge - chciałbym, żeby przynajmniej wprowadzili opcję Sage Green z gamy XC40 Recharge, wybrałbym ją bez problemu. Ogólnie lubię zielone odcienie i widziałem, jak inni producenci samochodów tworzą oszałamiające odcienie w tym kolorze.
Ale niestety - nie chciałem pospolitego jak brud czarnego ani pospolitego jak brud białego, więc zacisnąłem nos i we wrześniu zamówiłem Platinum Grey z Amber Ventilated Nappa. To kombinacja, z którą mogę żyć. Wybrałem Bright zamiast Dark dla odrobiny kontrastu. Przewidywana dostawa w połowie lutego '23.
Może to tylko ustawienia mojego monitora lub oświetlenie na zdjęciu, ale mój TG tak nie wyglądaNowy Vapour Grey po lewej w porównaniu do Thunder Grey.
Zanim dostałem mojego XC60, miałem tylko czerwone samochody. 🤣 Podoba mi się, jak wyglądają fusion red i ciemny motyw, ale nie chciałem dużego czerwonego SUV-a. Uwielbiam, jak srebro rzadko wygląda na brudne. Cieszę się, że wybrałem TG. Tydzień i już mam za sobą 1 mycie... Widzę nadchodzące uzależnienie od mycia.To jest kolor, który pierwotnie chciałem. Moje ostatnie trzy pojazdy były srebrne. Podoba mi się sposób, w jaki nigdy nie wyglądają na brudne. Moja żona nie chciała, żebym dostał kolejny srebrny samochód. Ma czerwony samochód. Ja osobiście wolę szary. Bardzo podoba mi się thunder gray. Wygląda lepiej, gdy jest naprawdę czysty, więc uzależniłem się od myjni samochodowych.
Volvo XC60 jest dostępne w 9 kolorachJeśli uważasz, że wybór kolorów dla XC60 jest ograniczony, powinieneś rzucić okiem na BMW X3.
Nie widziałem silver dawn na żywo, ale wszyscy się nim zachwycają. Może będę musiał wpaść do dealera, żeby go zobaczyć 🤣Szary/bordowy środek. Samochód żony, uwielbia go. Ostatnio widziałem u dealera XC90 z platynowo-szarym/blond wnętrzem, nigdy nie widziałem tego koloru na żywo. Bardzo mi się podoba.
Zgadzam się z większością, że wybór kolorów jest trochę nudny. Silver dawn też jest całkiem fajny. Podobał mi się birch light, kiedy go oferowali, a także pine grey.
Storm Trooper zawsze dobrze wygląda 😎...moja inspiracja
View attachment 180654
Bursting Blue też był moim ulubionym! Ale uwielbiam TG. Masz 100% racji co do wnętrz. Volvo błyszczy w tej kwestii.Zgadzam się, że wiele kolorów Volvo jest dość nudnych. Mam Thunder Grey i absolutnie uwielbiam jego srebrno-niebieską jakość, chociaż myślę, że TG z ciemnym motywem byłby po prostu wspaniały i prawdopodobnie byłby moim pierwszym wyborem. Myślę, że moim następnym ulubionym kolorem byłby denim blue. Chociaż kolory zewnętrzne linii Volvo są nieco nudne, kombinacje wnętrz mogą być wspaniałe, to mój drugi volvo z bordowym i jestem w nim całkowicie zakochany. Bardzo lubię również bursztyn i nowe opcje wełny. Przykro mi, że nie mają już bursting blue, który był moim ulubionym kolorem Volvo.