SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
21 - 33 of 33 Posts
Discussion starter · #23 ·
Czy przypadkiem masz zdjęcie z felgami? Wygląda dokładnie jak samochód itwontstopsnowins, tylko... inny? Nie mogę tego rozgryźć. (edycja: trochę bardziej seryjny? Niezawieszony i bardziej regularne koła w porównaniu do snowins venators i bors, które są bardziej niezwykłe, nigdy wcześniej nie widziałem bors na S80). Właśnie odzyskałem również zauroczenie czarnymi S80. I muszę przyznać, że nigdy naprawdę nie podobały mi się nowe chromowane listwy z tyłu, ale powoli zaczyna się to układać. Nie sądzę, żeby chrom robił tak wiele na moim samochodzie, jak na czarnym.

Tak, itwontstopsnowing ma obniżony samochód i ma na nim 19-calowe Bor's i jest to starszy model. Ja wciąż mam Regory na swoim, ponieważ opony są w świetnym stanie. Mam swoje 18-calowe Magni's na strychu. Kiedy te opony będą do wyrzucenia, założę Magni's. Trochę żałuję, że moje opony nie są w złym stanie, żebym mógł założyć Magni's, ale trzeba trochę myśleć ekonomicznie!

Discussion starter · #26 ·
Starszy model, tak. Chociaż jeśli chodzi o nadwozie, jest identyczny z twoim samochodem, Joakim. Z wyłączeniem opon i sprężyn obniżających.

Z ciekawości, czy masz już opony do magnis? Mam 245/40-18 do moich Venatorów i pomimo dwukrotnej kontroli geometrii kół (po pierwszej kontroli nadal było trochę źle) czuję, że mój samochód jakby... err, chyba nazywa się to prowadzeniem (spårar?). Jest nieco niechętny do jazdy na wprost, jeśli droga jest choć trochę nierówna. Znajomy XC70 z oponami 235/55-17 jedzie prosto bez względu na wszystko. Nie jestem pewien, czy moje opony są na tyle niskoprofilowe, żeby je obwiniać, czy też coś innego jest nie tak z samochodem. A jeśli chodzi o ekonomię, to powiedz mi o tym. Jestem w trakcie kupowania zimowych opon z kolcami (pierwszy samochód, pierwszy zestaw nowych opon) i właśnie dowiedziałem się, że zestaw wysokiej klasy kosztuje niecałe 1100 dolarów. Tylko opony.

Jeśli masz więcej zdjęć swojego samochodu, wnętrza lub czegokolwiek, możesz je również opublikować. To mnie niezwykle podekscytowało i to bez magnis.

Joakim! Czy mógłbyś zamieścić kilka zdjęć ze światłami tylnymi? Pierwotnie chciałem zmodernizować mój model z 2012 roku z nowymi światłami tylnymi, ale wciąż się waham.

joakim! Czy mógłbyś zamieścić kilka zdjęć z włączonymi światłami tylnymi? Pierwotnie chciałem ulepszyć mój model z 2012 roku do nowych świateł tylnych, ale wciąż się waham.
Zrobię to dziś wieczorem. Robi ogromną różnicę. Jedną rzeczą, którą należy również zrobić, jest dodanie rezystorów podczas instalacji świateł tylnych z 2014 roku i nowszych. Otrzymałem wspaniałą pomoc od ludzi na tym forum. Działa jak marzenie. Można również zainstalować światła bez rezystorów, ale wtedy wyrzuca kod, myśląc, że jedno ze świateł tylnych jest uszkodzone. Żyłem z tym przez jakiś czas, zanim mnie to zirytowało i zainstalowałem rezystory.

21 - 33 of 33 Posts