SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

szkło lusterka

233 views 3 replies 3 participants last post by  coelcanth  
#1 ·
Moje oryginalne lusterko boczne (wyprodukowane w Wielkiej Brytanii w 2009 roku) oddzieliło się od plastikowego podłoża i popełniło samobójstwo na drodze.

Zatem wymieniłem je na najszybszą i najtańszą opcję, czyli nowe, otwarte, bezimienne szkło z Amazona ($20). Pasuje dobrze i wygląda przejrzyście, ale optycznie jest trochę pofalowane i sprawia, że ​​trochę mnie mdli za każdym razem, gdy je sprawdzam.

Czy opcje z rynku wtórnego od IPD lub innych źródeł są lepsze, czy powinienem trzymać się OEM? Nie sądzę, żebym mógł się zmusić do zapłacenia 125 dolarów za nowe, ale może uda mi się wyciągnąć tylko szkło ze złomowiska. Nie sądzę, żeby wiele złomowisk chciało sprzedać szkło bez reszty jednostki lustra.

#2 · (Edited)
Samochód moich synów został jakiś czas temu zdewastowany i uszkodzono w nim szkło lusterka bocznego. Zdjęcie zamiennika lusterka znajduje się na końcu tego wątku. Wygląda dla mnie idealnie. Oto link do Amazon, jeśli chcesz dać Amazonowi kolejną szansę: Amazon.com: X AUTOHAUX Mirror Glass Heated with Backing Plate Driver Side LH Left Side Rear View Mirror Glass for Volvo C30 2007-2013 for Volvo V50 2007-2010 : Automotive