.jpg)
Future Volvo estates in doubt, according to CEO | Auto Express
The company, famous for its boxy estate cars, will be focusing on SUVs in the future – possibly hot ones
Jego usunięcie nie ma nic wspólnego z prezentacją produktu ani 10 nowymi i odświeżonymi modelami na premierę w latach 2025 i 2026. Te programy są już w drodze.Gość został usunięty niecałe 3 tygodnie po ważnych prezentacjach dla dealerów (i rynków kilka tygodni wcześniej). Pomyśl głębiej.
View attachment 271769 View attachment 271771
View attachment 271768
Dysonans poznawczy, aby narzekać na ataki personalne, gdy sprawdza notatki dosłownie zrobiłeś to samo, obrażając tych, którzy wierzą w równość i ochronę środowiska, to coś niesamowitego.To wszystko, co masz? Ataki personalne? W którym momencie to zrobiłem? Wyraziłem opinię opartą na wypaczonej perspektywie przyjętej przez wiele korporacji, które teraz wycofują się z tego wypaczonego sposobu myślenia, co obejmuje DEI. "Myśleć głębiej"? Nie trzeba "głębokich przemyśleń", żeby przejrzeć bzdury. Co do tego, czy Volvo rzeczywiście zobaczy światło i odwróci swój wewnętrzny mandat, okaże się. Będę nadal komentował na ten temat, co nie jest osobiście skierowane, w przeciwieństwie do twoich, ponieważ przewiduję, że Volvo zmieni swoje stanowisko. Obrażanie, etykietowanie na poziomie osobistym w ogóle nie wymaga żadnego namysłu.
DziękiPowodzenia dla Volvo. 2012 S60 T5, którego kupiłem dla mojej dziewczyny w 2015 roku, moje pierwsze zetknięcie z marką, to radość z jazdy. Z wyjątkiem zużycia oleju, to fajny samochód ICE.
"My", jako większość tutaj, w przeważającej mierze odrzucamy samochody na baterie. Mandaty i dotacje znikną, dzięki nowemu szeryfowi... tak, temu "szeryfowi".
"My" jesteśmy jednym z, jeśli nie najlepszymi, właścicieli/kupujących samochodów na świecie jako jeden naród. Miejmy nadzieję, że Volvo zmieni swoje stanowisko.
Zostanie ujawniony wkrótce, 3 stycznia. Jest to PHEV, 6-miejscowy, dłuższy niż XC90 z platformą SPA-evo. Może co najmniej 40 kWh akumulator i 70 mil zasięgu EV. Silnik 2.0T z 3DHT, jeden silnik generatora i jeden silnik napędowy z przodu oraz dwa silniki z tyłu. Możliwe aktywne zawieszenie elektryczne. Możliwe tylne koła skrętne. To podwozie, którego Volvo nigdy nie planowało.Ten z designem Volvo.
View attachment 272377![]()
Lynk & Co komt met splinternieuwe grote SUV – AutoWeek
Lynk & Co komt met een fonkelnieuwe grote SUV. AutoWeek heeft...www.autoweek.nl
Jeśli chcesz odpowiedzi, spróbuj DeepseekDEI to nie równość....to wymuszona sprawiedliwość...co jest rasistowskie. Nie obraziłem nikogo, kto wierzy w równość. Wierzę w równość w 100%.
Nie obraziłem też nikogo, kto wierzy w ochronę środowiska. Jeśli uważasz, że zielony nowy sc%#...to znaczy umowa, "chroni środowisko", to czeka cię coś innego.
Powiedziano mi, żebym "pomyślał głębiej". w odpowiedzi na mój post. Skierowane do mnie.
Więc pomyślałem głębiej. I w żaden sposób nie powiedziałem nic do ciebie ani o tobie.
Ty i twoi chcą wyrazić swoją opinię? dobrze....to ja wyrażam swoją...