SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

Volvo Car Club/VCOA Spring Break Bash - 12-14 marca 2010, Austin, TX - zdjęcia!

15K views 32 replies 7 participants last post by  gdill2  
#1 ·
Volvo Car Club/VCOA Spring Break Bash - 12-14 marca 2010, Austin, Teksas.

Rozdziały Texas i Alamo Volvo Club of America zorganizują spotkanie Volvo Car Club w połączeniu z Texas Volvo Crew Spring Break Bash 12-14 marca 2010 r. w pobliżu Austin w Teksasie. Spotkanie to jest otwarte dla wszystkich zainteresowanych.

Śledź tę przestrzeń _________________ aby uzyskać więcej szczegółów.

George Dill

(space)

Volvo Car Club Spring Break Bash w Austin, Teksas, 12-14 marca 2010 r.

Otwarte dla wszystkich zainteresowanych - członkostwo w klubie lub posiadanie Volvo nie jest wymagane.
Wszystkie wydarzenia są bezpłatne, w tym grill w sobotę (mile widziane datki).

Deszcz czy słońce, będziemy cieszyć się naszymi Volvo i Austin, ponieważ jest to weekend wielkiego festiwalu muzycznego, który odbywa się każdego roku, aby Austin było dziwne i tak, to działa!

W obecności będą osoby z Texas Volvo Crew, Texas i Alamo Chapters of the Volvo Club of America, Volvo Sports America i klikacze z Turbo Bricks, Volvo Speed i Swedespeed. Lokalni dealerzy Volvo zaprezentują zupełnie nowe samochody.

Po prostu wpadnij w dowolnym momencie lub jeśli wolisz RSVP, oto strona rejestracyjna…

http://www.tvcsbb5.eventsbot.com

Aby uzyskać szczegółowe informacje, w tym kontakty, harmonogram wydarzeń, zakwaterowanie, mapy, fora czatu i więcej, kliknij tutaj…

http://forum.texasvolvocrew.com/topic/7328134/1

Dzięki,

George Dill

254-541-2199 komórka w dowolnym momencie.

Jeśli chcesz usunąć swój adres e-mail z mojej listy miłośników Volvo, po prostu krzyknij.

Czekaj! Właśnie sobie przypomniałem - zaznacz w kalendarzu 1 maja 2010 r., ponieważ pracujemy nad spotkaniem w Dallas z pełnym wsparciem Volvo Cars North America.

Koniec.
---

George Dill

Zmodyfikowane przez gdill2 o 14:54 3-3-2010

#7 ·
George,
Rozmawiałem z Rogerem Beasleyem z Georgetown (New Care Sales Manager) i był zainteresowany możliwością umieszczenia tam kilku swoich NOWYCH samochodów, ALE musiał porozmawiać z dyrektorem generalnym. Powiedziano mi, że powinienem otrzymać od niego telefon. Kiedy będę rozmawiał z dyrektorem generalnym, czy jest coś (w sensie sponsoringu), o co powinienem poprosić, czy po prostu cieszyć się, jeśli przywiezie kilka samochodów?

#8 ·
Re: (SS 07C70)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez SS 07C70 »
George,
Rozmawiałem z Rogerem Beasley z Georgetown (New care Sales Manager) i był zainteresowany możliwością posiadania tam kilku swoich NOWYCH samochodów, ALE musiał porozmawiać z General Managerem. Powiedziano mi, że powinienem otrzymać od niego telefon. Kiedy porozmawiam z General Managerem, czy jest coś (w sensie sponsoringu), o co powinienem poprosić, czy po prostu cieszyć się, jeśli przywiezie kilka samochodów?

Dobry występ.

Rzeczywiście, pełny XC60, AWD V8 S80, maksymalnie wyposażony V70/XC70, nowy C70 i C30 R-Design byłyby pewnym hitem w to sobotnie popołudnie.

Kiedy następnym razem porozmawiasz z GM, podziel się z nim moim numerem telefonu komórkowego.

254-541-2199.

Dzięki.

George Dill

#13 ·
**AKTUALIZACJA**

No dobra, chłopaki! Steve znowu dał radę i znalazł fantastyczną trasę! Przejechaliśmy całą trasę jego C70 z otwartym dachem i nie mogło być przyjemniej. Chyba po prostu to zrobię, jeśli wszyscy się zgodzą, i uczynię to stałą trasą. Oto link:

MAP HERE!

Każdy powinien mieć swój samochód w całkiem dobrym stanie, zwłaszcza hamulce, na tej trasie. MNÓSTWO wzniesień i zakrętów, więc upewnijcie się, że te hamulce wytrzymają! Fantastyczna sceneria i radość z jazdy!

Osoba od PR z IKEA powiedziała, że nie będzie problemu ze spotkaniem się tam wcześniej. Więc tak naprawdę moim jedynym zmartwieniem są produkty do grillowania. Na razie zamierzam nazwać to "BYO-BBQ" i będziemy grillować to, co macie!

Sprawdzajcie aktualizacje!

Reid

#14 ·
Reid - Czy nie zapewniamy burgerów dla grupy???

Czy potrzebujemy na to funduszy, czy o co chodzi? BYOBBQ wydaje się być uciążliwe.

#15 ·
Re: (94850tx)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez 94850tx »
Reid - Czy nie zapewniamy burgerów dla grupy???

Czy potrzebujemy na to funduszy, czy o co chodzi? BYOBBQ wydaje się być uciążliwe.

Jeśli zapewniamy jedzenie, to tak, brakuje funduszy. Nie mam problemu z tym, żeby to zorganizować.

Moglibyśmy to zrobić tak jak w zeszłym roku i przekazać dochód na cele charytatywne lub jak to działało.

#16 ·
Reid-

Uważam, że musimy wymyślić jakieś jedzenie dla ludzi. Daj mi znać, co masz na myśli - burgery, kanapki itp. - a my to zrobimy.

Jeśli zajdzie potrzeba, możemy w piątek wieczorem zrobić wypad do Sams/Wal-Mart i wszystko razem zorganizować.

Nick

#19 ·
Reid- Jeśli dopisze szczęście, mogę tam zjechać wcześnie w piątek i mogę przynieść kilka chłodziarek i tym podobnych rzeczy, a my możemy zebrać to, co jest potrzebne na grilla.

Wygląda na to, że w pobliżu parku były sklepy, więc w razie potrzeby zawsze możemy pobiec i wziąć więcej.

Nick

#20 ·
**AKTUALIZACJA**

Rozmawiałem właśnie z przyjazną przedstawicielką PR w IKEA i powiedziała, że z przyjemnością nas tego ranka ugości. Będziemy na parkingach G i H, które znajdują się najbliżej gigantycznego znaku obok autostrady (nie w samym sklepie). W restauracji IKEA będzie darmowa kawa od 9:30 do 10:00, a także śniadanie za 0,99 $ od 9:30 do 11:00! Więcej informacji tutaj

To jest plik .pdf, który mi wysłała na nasze wydarzenie.

Image

Proszę pamiętać, że jest to również strefa ZERO TOLERANCJI dla nieodpowiedzialnej jazdy i niedojrzałości. Zostałem również poinformowany, aby pozwolić klientom parkować gdziekolwiek chcą, co obejmuje nasz teren, jeśli sobie tego życzą. Nie przewiduję jednak, aby był to problem.

Ponadto uporządkowaliśmy sytuację z jedzeniem i w parku będzie jedzenie!

Dzięki wam wszystkim!

#23 ·
Re: (BtownVolvo)

Volvo Car Club Spring Break Bash w Austin, Teksas, 12-14 marca 2010.

Otwarte dla wszystkich zainteresowanych - członkostwo w klubie lub posiadanie Volvo nie jest wymagane.
Wszystkie wydarzenia są bezpłatne, w tym grill w sobotę (mile widziane datki).

Deszcz czy słońce, będziemy cieszyć się naszymi Volvo i Austin, ponieważ to weekend wielkiego Festiwalu Muzycznego, który odbywa się każdego roku, aby Austin był dziwny i tak, to działa!

Obecni będą ludzie z Texas Volvo Crew, Texas i Alamo Chapters of the Volvo Club of America, Volvo Sports America i klikacze z Turbo Bricks, Volvo Speed i Swedespeed. Lokalni dealerzy Volvo zaprezentują zupełnie nowe samochody.

Wystarczy przyjść w dowolnym momencie lub jeśli wolisz RSVP, oto strona rejestracyjna…

http://www.tvcsbb5.eventsbot.com

Aby uzyskać szczegółowe informacje, w tym kontakty, harmonogram wydarzeń, zakwaterowanie, mapy, fora czatu i więcej, kliknij tutaj…

http://forum.texasvolvocrew.com/topic/7328134/1

Dzięki,

George Dill

254-541-2199 komórka w dowolnym momencie.

Jeśli chcesz usunąć swój adres e-mail z mojej listy miłośników Volvo, po prostu krzyknij.

Czekaj! Właśnie sobie przypomniałem - zaznacz w kalendarzu 1 maja 2010 r., ponieważ przygotowujemy spotkanie w Dallas z pełnym wsparciem Volvo Cars North America.

Koniec.
---

George Dill

#25 ·
Re: (BtownVolvo)

Hej chłopaki, nie było mnie za długo.

Więc moje podwórko graniczy z parkiem WC. Więc jeśli musimy zrobić jakąkolwiek inscenizację, przechowywanie itp. mój dom jest otwarty.

Czy zarezerwowaliście pawilon? Szybko znikają w weekendy, ponieważ zwykle odbywają się tam turnieje softballowe każdego dnia. Dajcie znać, ponieważ możemy zmienić całe wydarzenie na mój dom, jeśli park to CF.

Nie mogę się doczekać.

ps Mam na sprzedaż pełny zestaw +t do B230. Będę go miał w Ikea i WC.

#26 ·
Re: (volvostud)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez volvostud »
Hej, nie było mnie za długo.

Więc moje podwórko graniczy z parkiem WC. Więc jeśli musimy zrobić jakąkolwiek inscenizację, przechowywanie itp., mój dom jest otwarty.

Czy zarezerwowaliście pawilon? Szybko znikają w weekendy, ponieważ zwykle codziennie odbywają się tam turnieje softballowe. Dajcie znać, ponieważ możemy zmienić całe wydarzenie na mój dom, jeśli park to CF.

Czekam na to.

ps Mam na sprzedaż pełny zestaw +t do B230. Będę go miał w Ikea i WC.

Witaj z powrotem, Matt.

Zarezerwowano schronisko/grill/parking w parku, a miasto Austin umieści na miejscu znak, aby trzymać z dala VW. Wszystkie toalety wewnętrzne będą otwarte i obsługiwane.

Więc - +t nigdy nie został zainstalowany w 240 - jakie inne "zmiany" Volvo wprowadziliście od czasu ostatniej wizyty w Swedespeed?

Monument Cafe w ten piątek?

George Dill