SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

Zapach nowego samochodu

1.5K views 8 replies 5 participants last post by  Templar  
#1 ·
#4 ·
Tak, zapach mojego nowego samochodu wciąż tu jest, nawet pomimo deszczu. Myślę, że się do niego przyzwyczaiłem, więc myślałem, że znika, ale ludzie zawsze to komentują, kiedy wsiadają, więc chyba wciąż tu jest.

Myślę, że pomaga to, że mam gumowe maty podłogowe, więc nie mam mokrych dywaników od deszczu. Gdzieś czytałem, że to przedłuży zapach nowego samochodu.

#6 ·
Re: (VolvoINSIDE)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez VolvoINSIDE »
gdzie kupiłeś gumowe maty podłogowe i ile kosztowały?? myślałem o kupnie kilku

Kupiłem je w Boston Volvo. Nie jestem pewien dokładnej ceny, ale było tanio, taniej niż gdziekolwiek indziej mogłem je znaleźć. Możesz znaleźć ich stronę internetową, po prostu wpisując w Google 'Boston Volvo', a dostawa zajęła około tygodnia. Przyjemne doświadczenie. Zamówiłem maty i uchwyt na okulary przeciwsłoneczne. Planuję również kupić tacę do bagażnika.

#9 ·
Re: (VolvoINSIDE)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez VolvoINSIDE »
Cóż... gumowe maty kosztują 69,56 $, a filtr oleju 83,80 $.... o co chodzi?

To 83,80 $ za skrzynkę filtrów oleju. Jest taniej w ten sposób i myślę, że wciąż mają promocję na wysyłkę... jest darmowa... plus nie trzeba się martwić o kupowanie filtrów oleju przez kilka lat.

Właśnie zamówiłem uchwyty na okulary przeciwsłoneczne i chlapacze. Jestem jednak trochę rozczarowany uchwytami na okulary przeciwsłoneczne. Moje okulary przeciwsłoneczne nie pasują do nich zbyt dobrze. Mam Serengeti i część, w której znajdują się zawiasy do zauszników, ma około pół cala długości. To znaczy, w miejscu, gdzie zauszniki się składają, ta część ma pół cala długości i sprawia, że okulary są nieco nieporęczne po złożeniu lub niezbyt smukłe, w zależności od tego, jak na to patrzysz. W każdym razie pasują do uchwytu na okulary przeciwsłoneczne, ale uchwyt na okulary przeciwsłoneczne nie zamyka się do końca. Widzę szczelinę o szerokości 1/8 cala. Okulary RayBan mojej żony pasują jednak dobrze. Uważaj więc, jeśli masz okulary przeciwsłoneczne, które po złożeniu nie są zbyt kompaktowe, mogą nie pasować zbyt dobrze do uchwytów na okulary przeciwsłoneczne.