SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
234 Posts
Discussion Starter #1
The Frames on the forums are all screwed up. Can somebody contact the webmaster to correct it.
all line are mashed together and there are no images for the sections of pages.
I used 3 browsers and all the same. Thanks. It's not me.
 

·
Registered
Joined
·
361 Posts
I am pretty much getting raw web data, its amazing I even managed to navigate here. Tried it on 2 browsers and my phone.
 

·
Registered
Joined
·
1,340 Posts
+1 for me. It has been odd looking since 28 Jun. Makes it hard to navigate.
 

·
Registered
Joined
·
63,540 Posts
No s*it guys. Chris knows about it.
It seems to be at 95% now
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
While they are at it, it would be nice to fix the header (upper ad field?) that keeps resizing on each page load. I am getting seizures from the page jumping up and down, when I navigate in the forums - very annoying.
 

·
Registered
Joined
·
15,806 Posts
+1 - been doing this for at least a year. Maybe two...
While they are at it, it would be nice to fix the header (upper ad field?) that keeps resizing on each page load. I am getting seizures from the page jumping up and down, when I navigate in the forums - very annoying.
 

·
Super Moderator
Joined
·
8,573 Posts
While they are at it, it would be nice to fix the header (upper ad field?) that keeps resizing on each page load. I am getting seizures from the page jumping up and down, when I navigate in the forums - very annoying.
You should make a suggestion thread for that so it doesn't get lost in here.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top