SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Premium Member
Joined
·
10,798 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So I'm getting this code and it reads as follows.

Shock Absorber solenoid front left temperature to high?

Failing shock?

Thoughts?
 

·
Registered
Joined
·
121 Posts
holy crap....you can talk to your suspension ECU? All the tools at my work wont do that! What scan tool are you using?
 

·
Registered
Joined
·
3,758 Posts
It's a DiCE unit and a cracked copy of VIDA :D

Check all the wiring and make sure no wires are being pinched or crunched, I always say this first cause it's easiest :D I know most my 4C wires just seem to hang around all freely begging to be punished lol
 

·
Registered
Joined
·
121 Posts
In my experience...pretty much anything that goes wrong with a strut internally....your screwed. I had one last winter totally destroy the crap out of itself and the other queitly started giving my dash little love notes. Chassis settings service required. Valving inside it just stuck in sport mode or something. When I changed it the strut was stiff like it was in advanced or sport. And the brand new strut was quite a bit easier. Default is comfort mode. Nothing you can do....Unless you convince Ohlins to rebuild it for you.
 

·
Registered
Joined
·
11,628 Posts
Check all the wiring and make sure no wires are being pinched or crunched, I always say this first cause it's easiest :D I know most my 4C wires just seem to hang around all freely begging to be punished lol
This is some true **** right here. Those wires are also prone to rabid squirrel munching, don't ask me how I know.
 

·
Registered
Joined
·
876 Posts

·
Registered
Joined
·
11,628 Posts
Yep, rabid squirrels FTL!
 
1 - 8 of 8 Posts
Top