SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

Riley Volvo Rocks

2K views 11 replies 9 participants last post by  C_Evans@RileyVolvo  
#1 ·
Gorąco polecam!

#2 ·
Zamówiłem kratkę do mojego S60 dwa dni temu o 17:00 od Riley Volvo i dotarła do Charlotte, NC w mniej niż 48 godzin ze standardową wysyłką.

Ich cena była niższa niż Tasca bez kodów promocyjnych.

Gorąco polecam!
Jak to działa? Czy części są wysyłane do domu? A potem zabierasz je gdzieś, żeby je zainstalować?

A co z tuningiem polestar? Czy musisz osobiście zabrać swój pojazd do Riley's?

Nora na Florydzie
Wysłane z mojego iPada za pomocą Tapatalk

#6 ·
Jak to działa? Czy części są wysyłane do domu? A potem zabierasz je gdzieś, żeby je zainstalować?

A co z tuningiem Polestar? Czy musisz osobiście zabrać swój pojazd do Riley's?

Nora na Florydzie
Wysłane z mojego iPada za pomocą Tapatalk
OP prawdopodobnie sam instaluje części.

Oprogramowanie Polestar musi być zainstalowane w salonie Volvo, więc jesteś w pewnym sensie zależny od tego, ile lokalny dealer chce za to oprogramowanie zapłacić.

#5 ·
Dostałem od nich czarną kratkę w ostatniej wyprzedaży. Ta sama świetna cena i szybka wysyłka.

Powiem, że miałem podobne doświadczenia gdzie indziej, choć nie w tak świetnych cenach. Większość, jeśli nie wszystkie części, dociera do mnie z centrów dystrybucji części Volvo, niezależnie od tego, u jakiego dealera są zamawiane, więc myślę, że mają scentralizowany system, co prawdopodobnie przyspiesza sprawę, ponieważ nie trzeba ich ponownie wysyłać przez dealera.

#10 ·
Zawsze służymy pomocą w Riley Volvo. E-mail lub DM w celu uzyskania jakichkolwiek informacji. Na naszej stronie internetowej zawsze znajdziesz specjalne oferty oraz bardzo konkurencyjne ceny części i akcesoriów. Promocja Polestar obowiązuje do 31.12.21. Aktualizacje oprogramowania będą musiały być wykonywane w salonie.