SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

· Registered
Joined
·
1,468 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Tried to get some answers from s60 forum without any success.
I know this is R forum but maybe someone here would be able to help.

My wife's 2004 S60 2.5 T (auto, 70,000) would not start the other day. It cranked but it refused to start (1/2 tank left). The next day I disconnected the battery posts and put them back on. The car started but after driving a little while it went into the limp mode. The following messages started appearing:

Reduced engine performance
Transmission service required
ABS service required

Towed the car to the garage. Mechanics have hard time finding the problem. I also remember that the car threw ABS service required several days ago, but the code cleared itself. New battery did not help.

Any thoughts would be appreciated.
 

· Registered
Joined
·
63,013 Posts
Re: Reduced engine performance/transmission service codes (Denis)

...and this is in the R FORUM why?????
 

· Registered
Joined
·
21,025 Posts
Re: Reduced engine performance/transmission service codes (JRL)

Quote, originally posted by JRL »
...and this is in the R FORUM why?????

Quote, originally posted by Denis »
Tried to get some answers from s60 forum without any success.
I know this is R forum but maybe someone here would be able to help.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top