SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 11 of 11 Posts
Re: Wyjście radiowe (Firehawk)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez Firehawk »
Czy przednia prawa strona s60 r ma więcej głośników i jest głośniejsza niż lewa, czy po prostu spaliłem głośnik?

Zmodyfikowane przez Firehawk o 17:26 1-3-2004

Nie, tak samo po obu stronach, a następnie głośnik centralny na desce rozdzielczej, jeśli masz HU-803.

Spróbuj wyregulować balans (lewo prawo i przód tył), powinieneś być w stanie wyizolować każdy z 4 kwadrantów, aby ustalić, czy jeden jest spalony.

Brzmi, jakbyś na pewno to zrobił.
JRL

Nie rozumiem niektórych z was.
Ludzie cały czas pytają, czy to czy tamto jest objęte gwarancją.
GWARANCJA OD ZDERZAKA DO ZDERZAKA 1 rok 12 000 mil, większość innych rzeczy to 4 lata, 50 000 mil
Co w tym jest takiego trudnego do zrozumienia?
JRL

Re: Wyjście radiowe (JRL)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez JRL »
Nie rozumiem niektórych z was.
Ludzie cały czas pytają, czy to czy tamto jest objęte gwarancją.
GWARANCJA OD ZDERZAKA DO ZDERZAKA 1 rok 12 000 mil, większość innych rzeczy to 4 lata, 50 000 mil
Co w tym jest tak trudnego do zrozumienia?
JRL
Image
Czy to tak?
Image

Możesz nie mieć. U mnie jest tak z włączonym radiem, ale nie z płytami CD. Bawiłem się balansem od dłuższego czasu i słuchałem uchem każdego głośnika. Żaden nie jest przepalony. Pokazałem to znajomym i jestem jedynym, który to zauważa. Może po prostu masz dobrze zdefiniowane ucho Firehawk.
Image

Re: Wyjście radiowe (hyperdyne)

To dość proste. Ustaw na kanale 3, włącz radio (AM), użyj przełącznika balansu, obracaj nim w przód i w tył. Jeśli głośnik jest naprawdę uszkodzony, nie powinieneś słyszeć prawie niczego poza głośnikiem wysokotonowym po złej stronie.
I tak, JEST objęty gwarancją.
JRL

1 - 11 of 11 Posts