SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
Status
Not open for further replies.

wyścig/zabójstwo

7.9K views 93 replies 21 participants last post by  R Salesman  
#1 ·
Cześć wszystkim,
Przepraszam, jeśli poruszam tutaj banał, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć, gdzie (do cholery) na tym forum znajduje się wątek wyścigowy/wrzucaj swoje zabójstwa?
Image

Wszystkiego najlepszego,

#2 ·
Re: wyścig/zabójstwo (Serdar-S60T5)

Przepraszam....tutaj na swedespeed...nie mamy forum wyścigów/zabójstw.

Spróbuj volvospeed.com

Save
#3 ·
Re: wyścig/zabójstwo (phuz)

dzięki...
przykro mi to słyszeć...
Image

natknąłem się na "the ultimate post your kills thread" ze swedespeed w sieci, fajna sprawa, naprawdę podobało mi się czytanie ich wszystkich, ale wszystkie posty były z 2004 roku....
znam też ten z volvospeed; po prostu pomyślałem/miałem nadzieję, że może wciąż mamy podobny tutaj pod innym tytułem...

#5 ·
Re: wyścig/zabójstwo (gdogg16)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez gdogg16 »
Technicznie rzecz biorąc, tam też nie powinno ich być.
Image

Nie wiem... nie wchodzę na volvospeed. Jestem "lojalny wobec marki"

Save
#6 ·
Re: wyścig/zabijanie (phuz)

Przepraszam za moją ignorancję, ale tak naprawdę, czy istnieje takie etyczne zrozumienie między wami, jak lojalność wobec społeczności swedespeed lub społeczności volvospeed i tak dalej?...
Bo szczerze mówiąc, dołączyłem do obu tych forów, kiedy szukałem ludzi z Volvo z drugiej strony świata i nie chciałbym być zdrajcą!!
Image

#7 ·
Re: wyścig/zabójstwo (Serdar-S60T5)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez Serdar-S60T5 »
Przepraszam za moją ignorancję, ale tak naprawdę, czy istnieje takie etyczne zrozumienie między wami, jak lojalność wobec społeczności swedespeed lub społeczności volvospeed i tak dalej?...
Bo szczerze mówiąc, dołączyłem do obu tych forów, kiedy szukałem ludzi z Volvo z drugiej strony świata i nie chciałbym być zdrajcą!!
Image
Myślę, że dla niektórych ludzi. Jestem członkiem prawie każdego forum Volvo w sieci..

#8 ·
Nie jestem stronniczy... po prostu nie muszę subskrybować innych forów, skoro wszystkie odpowiedzi dostaję tutaj. Myślę, że moje życie jest trochę bardziej rozrywkowe niż marnowanie czasu na publikowanie tych samych rzeczy na wielu forach
Image

Save
#9 ·
Re: (phuz)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez phuz »
Nie jestem stronniczy... po prostu nie muszę subskrybować innych forów, skoro wszystkie odpowiedzi dostaję tutaj. Myślę, że moje życie jest trochę bardziej rozrywkowe niż marnowanie czasu na publikowanie tych samych rzeczy na wielu forach
Image
Treść forum pomiędzy głównymi angielskimi forami volvospeed, swedespeed i turbobricks jest prawie całkowicie inna. Można się wiele nauczyć między tymi trzema forami.
Image

#11 ·
Re: (gdogg16)
zawsze słyszałem, że volvospeed i turbobricks to fora dla nastoletnich ulicznych rajdowców...stąd moje dalsze braki zainteresowania.

Save
#14 ·
Re: (gdogg16)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez gdogg16 »

Cóż, wydaje się, że zostałeś źle poinformowany.
Image
Sądząc po wielu postach, które tam przeczytałem, być może tak nie było.
Dodam, że to wstyd, ponieważ istnieje BOGACTWO WIEDZY O VOLVO, zwłaszcza dla wczesnych samochodów na Volvospeed, ale nastawienie (i posty) niektórych osób jest w najlepszym razie podejrzane
Image
.
Zresztą my też nie jesteśmy tu doskonali (ja, ty ani inni
Image
).

Save
#16 ·
Szkoda, że ta strona nie pozwala na wątki typu kill/race. Wątki te zapewniają jedne z najlepszych wrażeń z czytania i pisania, jakie widziałem. Wystarczy spojrzeć na wątek, który josbro założył jakiś czas temu o pokonaniu tego m3. To zamieniło się w jedną z najzabawniejszych rzeczy, jakie czytałem. Ta strona musi się rozluźnić i zezwolić na wątki typu kill.

#17 ·
Re: (dhellz)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez dhellz »
Szkoda, że ta strona nie pozwala na wątki typu kill/race. Wątki te stanowią jedne z najlepszych lektur i postów, jakie widziałem. Wystarczy spojrzeć na wątek, który josbro założył jakiś czas temu o pokonaniu tego m3. To przerodziło się w jedną z najzabawniejszych rzeczy, jakie czytałem. Ta strona musi się rozluźnić i zezwolić na wątki typu kill.

Zgadzam się, faceci, którzy zamieszczają tu historie o zabijaniu i gwałtach, w rzeczywistości zostają zabici i zgwałceni przez moich członków http://********************/smile/emthdown.gif po prostu zapytaj zigger
Image

#19 ·

Szkoda, że ta strona nie pozwala na wątki typu kill/race. Wątki te zapewniają jedne z najlepszych lektur i postów, jakie widziałem. Wystarczy spojrzeć na wątek, który josbro założył jakiś czas temu o pokonaniu tego m3. To przerodziło się w jedną z najzabawniejszych rzeczy, jakie czytałem. Ta strona musi się rozluźnić i zezwolić na wątki typu kill.

FO' Shizzle!!!!
Image

#22 ·

więc mówisz mi, że ponieważ jeżdżę s60r, nie mogę pisać na forum c70?

źle. http://********************/smile/emthdown.gif

temat dotyczy wyścigu/zabijania i może publikować gdzie chce.
Image
Image

Save
#23 ·

Copeland wydaje się być największym przeciwnikiem tych wątków i on tu nawet nie należy. Copeland... Musisz być żarłokiem kary, skoro wciąż wystawiasz swoją brzydką (s80) głowę na tym forum. PA
Po pierwsze, swedespeed to nie tylko forum R. Zasada dotyczy całej witryny i wszystkich witryn medialnych Vortex. Po drugie, nigdzie tutaj nie ma zasady, która mówi, że musisz posiadać R, aby uczestniczyć w tym forum, więc przestań. Po trzecie, wyścigi uliczne są głupie, jeśli chcesz się ścigać, idź na tor. Po czwarte, narzekanie na niemożność publikowania historii zabójstw nie zmieni zasady, więc jeszcze raz, przestań.

#26 ·
Re: (phuz)

Cytat, pierwotnie opublikowany przez phuz »
Więc mówisz mi, że ponieważ jeżdżę S60R, nie mogę pisać na forum C70?

Błąd. http://********************/smile/emthdown.gif

Tematem jest wyścig/zabijanie i może pisać gdzie chce.
Image
Image

I zauważysz, że wiele jego postów nie ma nic wspólnego z S60R/V70R.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.