SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
232 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi All

First of all, I apologize because I didn´t know where to post this.

I sometimes get this error in some threads in the forum.

When I get this error, the link thread says: zerothread

Is there a way to see that kind of threads?




Thank you!!
 

·
Super Moderator
Joined
·
15,188 Posts
When the server was updated last year, we lost a lot of the original links. But there is a work around!
See that 5 digit number at the end?

In your URL bar, type in "forums.swedespeed.com/showthread.php?" and then that number.

For example: http://forums.swedespeed.com/showthread.php?18509

Let me know if you find any more broken links on the forum and I'll update the URLs.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Tracking Volvo shipment and delivery - How To

When the server was updated last year, we lost a lot of the original links. But there is a work around!
See that 5 digit number at the end?

In your URL bar, type in "forums.swedespeed.com/showthread.php?" and then that number.

For example: http://forums.swedespeed.com/showthread.php?18509

Let me know if you find any more broken links on the forum and I'll update the URLs.
I'm new to Swedespeed. I first found the "Tracking Volvo . . ." thread but discovered the following broken links.
I figured enough out to locate the ship with my new XC90 out of Gothenburg and into Zeebrugge. Found some other sites (or the sites listed with broken links) showing the ship's status in Belgium. (I unhappily check those sites hourly but my ship seems to have gotten delayed at least 24 hours.)

Link = Wilhelm Wallenius auto tracking
Goes to
Error 404--Not Found
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:eek:
10.4.5 404 Not Found

Link = Port of Zeebrugge
Goes to a screen in Flemish Dutch and requires a User ID and Password.

Link = Wilhelm Wallenius auto tracking
Goes to Error 404—Not Found

Thanks from the new guy.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top