Czy ktoś wie, czy można zmienić kod naszych białych świateł do jazdy dziennej Thor's Hammer, aby świeciły na pomarańczowo przez cały czas? Oczywiście to nie jest ważne, ale wyglądałoby to cholernie fajnie...
Czy ktoś wie, czy można zmienić kod naszych białych świateł do jazdy dziennej Thor's Hammer, aby świeciły na pomarańczowo przez cały czas? Oczywiście to nie jest ważne, ale wyglądałoby to cholernie fajnie...
Zgadzam się, że wyglądałoby to fajnie. Te BMW z żółtymi światłami do jazdy dziennej wyglądają groźnie. Wiem, że niektórzy zrobili modyfikację dla swojego M4, ale dla naszych Volvo jest to prawdopodobnie zupełnie inne/niemożliwe.
Ponadto można argumentować, że w morzu białych DRL, żółte lub pomarańczowe DRL są bezpieczniejsze. Cóż, może nie bezpieczniejsze, ale na pewno by się wyróżniały.
To byłoby fajne. Pomarańczowy jest zdecydowanie jasny! Jeśli kiedykolwiek odblokowałeś swój samochód w nocy bez oświetlenia otoczenia, to prawie boli oczy lol. Wiem, że w moim Challengerze mogłem włączać lub wyłączać pomarańczowe pierścienie DRL. Szkoda, że nie było to funkcją w Volvo.
Related Threads
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
SwedeSpeed - Volvo Performance Forum
members
192K
Since
2000
A forum community dedicated to Volvo owners and enthusiasts. Come join the discussion about performance, builds, modifications, classifieds, troubleshooting, maintenance, new releases, and more!