http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Wick...tors/Wicked-2006-Volvo-S60R-/300515640106?pt=US_Cars_Trucks&hash=item45f820c32a Kup teraz za 19 tys. dolarów? WTF, to okazja!
To samochód SS. Spójrz ponownie w ogłoszeniach.OMFG..........major LOLZ on this idiot. I am surprised he hasn't posted in the SS classifieds yet.
Jak reagujesz na tego rodzaju logikę?trozone said:Zasadniczo, jeśli kupisz to R, natychmiast staniesz się członkiem każdego klubu, jaki kiedykolwiek wynaleziono na całym świecie, ponieważ będziesz niesamowity.
Naprawdę? Czyżby? Mam większość z tych opcji (bez pakietu sportowego i asystenta parkowania) i myślałem, że mam jeden z pojazdów z niższej półki...KC-R said:Ponad 10 000 $ opcji:
JEDYNA opcja, której brakuje temu samochodowi, to NAV, za którą wiele osób nie będzie tęsknić. Wygląda na to, że facet przeszedł listę i zaznaczył każde pole. To niezwykle dobry przykład R.... szokujące, że jest BIN za 19 tys. dolarów.Pomijając dość przesadny opis, to byłby mój samochód, gdybym był na rynku.Naprawdę? Tak jest? Mam większość z tych opcji (bez zestawu sportowego i asystenta parkowania) i myślałem, że mam jeden z pojazdów z niższej półki...![]()
ahahahaha.i always thought petew had a VR....![]()
ty ... co to jest?Co oznacza BIN, a 19K to żadna okazja dla prywatnej sprzedaży z 06 roku, to mniej więcej tyle, ile jest warte przy 32 tysiącach mil!
...i można było zamówić czerwone 06 z pakietami sportowymi.
...i nie jest załadowany, na początek brak czujników parkowania, kto wie, czego jeszcze nie ma...
Musiałem trzymać panie z dala od samochodu. Mówisz o fałszywej reklamie. Ech.The Atacama looks mint!