SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

O M G.....ktoś niech kupi ten samochód.

8.8K views 36 replies 24 participants last post by  miamiquikkid11  
#1 ·
#2 ·
Uwielbiam ten artykuł:

To epicki Volvo S60R. Co, nie sądzisz, że Volvo robi odjazdowe samochody? Robili to w 2006 roku. To R oznacza grrrR do ekstremum. Jest cholernie szybki. Używa wszystkich czterech kół. Ma pomarańczowe siedzenia.

Jeśli nie lubisz się popisywać, to R nie jest dla ciebie. Przyciągający wzrok czerwony kolor ogłasza twoją obecność z odległości dwóch mil. Efekty wizualne i tylny spojler dają im znać, że to nie jest Volvo twojego ojca. I czy wspomnieliśmy, że siedzenia są pomarańczowe? Spróbuj zatankować bez sześciu lub siedmiu pań rozpoczynających z tobą rozmowę. To się nie wydarzy. To R krzyczy: "Sprawdź moją (pomarańczową) tylną kanapę."

Kiedy tyłek twojej damy marznie, po prostu włączasz podgrzewanie siedzeń. Kiedy chce przejażdżki swojego życia, naciskasz przycisk zaawansowanego zawieszenia i jedziesz. To R ma więcej pakietów i robi więcej sztuczek niż KITT.

Stereo jest w zasadzie najbardziej odjechane, jakie kiedykolwiek słyszałeś.

O tak, siedzenia też są pomarańczowe. Nie tylko są pomarańczowe, ale są wygodniejsze niż ten laz-y-boy w piwnicy twoich rodziców. Będziesz się czuł jak piłka baseballowa w rękawicy łapacza.

Sprawdź Google, aby zobaczyć wszystkie modyfikacje, które możesz wprowadzić do tego dziecka. Będziesz krążył wokół GTI i rice rocketów.

Zasadniczo, jeśli kupisz to R, natychmiast staniesz się członkiem każdego klubu, który kiedykolwiek został wynaleziony, na całym świecie, ponieważ będziesz niesamowity.

To R ma tylko 32 000 mil na liczniku. Czy możesz pojąć, jak mało to jest dla czteroletniego samochodu? Sprawdź resztę jej parametrów życiowych:

Niezwykle rzadkie połączenie kolorów: Passion Red/skóra Atacama

Skóra Atacama to trudna do znalezienia opcja - bardzo miękka i piękna

300 koni mechanicznych, turbodoładowany silnik 2,5 l 5-cylindrowy z podwójnymi intercoolerami (nie diesel, jak podaje eBay powyżej)

#4 ·
Niezła cena, ale nie mógłbym się zgodzić na "Niezwykle rzadkie połączenie kolorów". Powodem, dla którego jest to rzadkie, jest to, że prawie nikt nie zamawiał tych samochodów z takim połączeniem, a jeśli już, to prawdopodobnie przez pomyłkę. To tylko moje zdanie, może komuś się to podoba!

#8 ·
Wygląda na to, że jest warte więcej niż dom, obok którego jest zaparkowane na tym zdjęciu; lol. Może jest skradzione?

#9 ·
Sprawdź moją pomarańczową tylną kanapę......absolutnie najlepszy opis, jaki widziałem.

#13 ·
Wiesz, szukałem w miarę taniego AWD Turbo 4-drzwiowego, żeby zaoszczędzić kilometry na Indze... ale gdybym kupił kolejnego R, to prawdopodobnie byłoby to V70R, żeby mieć więcej miejsca z tyłu. Czy są jakieś dobre 06/07 V70R na sprzedaż?

#21 ·
Naprawdę? Tak jest? Mam większość z tych opcji (bez zestawu sportowego i asystenta parkowania) i myślałem, że mam jeden z pojazdów z niższej półki... :confused:
JEDYNA opcja, której brakuje temu samochodowi, to NAV, za którą wiele osób nie będzie tęsknić. Wygląda na to, że facet przeszedł listę i zaznaczył każde pole. To niezwykle dobry przykład R.... szokujące, że jest BIN za 19 tys. dolarów.Pomijając dość przesadny opis, to byłby mój samochód, gdybym był na rynku.

#15 ·
Nie mogę kłamać. NAPRAWDĘ podoba mi się to połączenie kolorów. Czy mogę uzasadnić kupno kolejnego R? Chyba nie.

Ładny przykład z niskim przebiegiem.

Kupiłem kiedyś oponę od tego gościa.

#16 ·
Nie mogę kłamać. NAPRAWDĘ podoba mi się to połączenie kolorów. Czy mogę uzasadnić zakup kolejnego R? Chyba nie.

Ładny przykład z niskim przebiegiem.

Kupiłem kiedyś oponę od tego gościa.

#17 ·
Wiesz, ta literatura to czysty marketingowy bełkot, ale nie mogę nazwać tego gościa idiotą, bo użył poprawnej pisowni i gramatyki. Dwie rzeczy, w których większość autorów reklam zawodzi.

#20 ·
Kelly,
Na AutoTrader są 3 V70R 6MT z dużym przebiegiem... i wszystkie są w kolorze Sonic Blue. Dwa są Nordkap.

#24 ·
Biorąc pod uwagę, że nie można było dostać zestawu nadwozia z samochodem, który miał opcjonalne malowania (chociaż można go było kupić osobno i zlecić dealerowi montaż), tak naprawdę nie brałem pod uwagę opcji malowania.

#25 · (Edited)
Co oznacza BIN, a 19 tys. to żadna okazja na prywatną sprzedaż z 06 roku, to mniej więcej tyle, ile jest warte przy przebiegu 32 tys. mil!

...i można było zamówić czerwone 06 z pakietami sportowymi.
...i nie jest załadowany, na początek brak czujników parkowania, kto wie, czego jeszcze nie ma...
PLUS, automat po prostu zabija ten egzemplarz!

To ładne R, ale wolę Czerwone/'Cama

#30 · (Edited)
Co oznacza BIN, a 19K to żadna okazja dla prywatnej sprzedaży z 06 roku, to mniej więcej tyle, ile jest warte przy 32 tysiącach mil!

...i można było zamówić czerwone 06 z pakietami sportowymi.
...i nie jest załadowany, na początek brak czujników parkowania, kto wie, czego jeszcze nie ma...
ty ... co to jest?
http://forums.swedespeed.com/showth...ead.php?150126-2006-S60R-AWD-GT-Passion-Red-Atacama-Only-32K-Sports-Body-Loaded

Image

i nikt nie powiedział, że nie można zamówić czerwonego z pakietami sportowymi, nie można było zamówić lakieru SB lub ESM z pakietami sportowymi*.
Mam już dość rozprzestrzeniania dezinformacji i ogólnego srania w wątkach.

I TAK, dla TEGO samochodu 19 tys. to okazja, ponieważ ma wszystko z arkusza zamówienia oprócz NAV, a ponieważ ma adapter do iPoda Volvo, oznacza to, że jest przygotowany do melbusa, więc dodanie go też nie byłoby trudne. Jest to idealny samochód dla kogoś, kto chce przykładu R, który ma prawie wszystko, co można było zaoferować z fabryki.

(*jeden wyjątek, jeśli byłeś VCNA, mogłeś to zamówić)

#29 ·
To byłby wóz ... z 25% przyciemnieniem szyb i matowymi 18-calowymi felgami hmmmm

Kupiłbym go dla żony jako codzienny

#36 · (Edited)
zależy od tego, z którego roku są. Jeśli są z 05 roku, to tak, jest to bardzo możliwe, ponieważ to było po prostu zwykłe srebro. Volvo było dupkiem w sprawie elektrycznego srebra, ponieważ był to specjalny kolor i nie chcieli dodawać dodatkowych pojemników w fabryce, aby magazynować zestawy nadwozia ES. Ludzie z VCNA mogli to obejść, ale wtedy mogli mieć cholerne adaptery TV w samochodach w USA, więc tak naprawdę się nie liczą. W przeciwnym razie przeciętny Kowalski zamówiłby zestaw osobno i zleciłby dealerowi instalację i pomalowanie.

Nie sądzę, aby spojler pokrywy bagażnika był zarezerwowany wyłącznie dla zestawu nadwozia. Jest on opisany jako: "Pakiet sportowy nadwozia ze zintegrowanymi kolorystycznie przednimi i tylnymi spojlerami oraz progami bocznymi". W tym opisie chodzi im o dolne spojlery.