SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
6,564 Posts
Discussion Starter · #1 ·
<IMG SRC="http://www.wam.umd.edu/~jinman/KaiLights.jpg" BORDER="0"> <p>Not exactly a very good shot, but the best we could do from inside of the car. Next time we'll take on fron the downhill angle instead of uphill.
 

·
Registered
Joined
·
6,888 Posts
Re: My HID setup (The_one_n_only)

Finally! Can you also take pictures of the ballasts, where you mounted them? Thanks! BTW, those are with E-codes right? The pics look a little green. Definitely doesn't do HID justice.
 

·
Registered
Joined
·
6,564 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Re: My HID setup (mike_c70)

You should see the video he took in the wastegate dp thread. You will see how purple those lights come out.
 

·
Registered
Joined
·
2,332 Posts
Re: My HID setup (The_one_n_only)

looks good <IMG NAME="icon" SRC="http://********************/smile/emsmile.gif" BORDER="0"><p>any pics of the engine bay with the HID's installed? and what was changed...<p> <IMG NAME="icon" SRC="http://********************/smile/emthup.gif" BORDER="0">
 

·
Super Moderator
Joined
·
39,289 Posts
Re: My HID setup (The_one_n_only)

WHAT??? <IMG NAME="icon" SRC="http://********************/smile/emsmileo.gif" BORDER="0"> Speedo showing 0mph? What's the matter with you man? You are...slackin'! <IMG NAME="icon" SRC="http://********************/smile/emsmilep.gif" BORDER="0"> Or are you getting old?<p>Yannis
 
1 - 5 of 5 Posts
Top