SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
323 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey all<p>As part of the on-going issues with this s40... I just got it back today.<br>This time it was for the ongoing rattles in the roof that have been previously fixed... came back and its still got them.<p>Brakes squeeking from day one, after 3 months, they decide its 90% pad wear so I need to replace... right.... 150 GBP for just front pads!<p>I noticed the car just wasnt performing well, its a 2.4 auto but before taking it in, it was always responsive and fast<br>now it was struggling<p>I blame it on me thinking the loan car (xc70) was powerful and 4 wheel drive so maybe its that<p>Just turned it on and I get the first orange symbol on the left. This in the manual is a fault in the emissions system or something<br>Can i still drive with this?:<br>I noticed when turning the car off, the car shuddered and jerked as it powered down which was not comforting.<p>I'm probably going to talk to the manager tomorrow because its been in so many times with hardly any of the issues being fixed.<p>main Q is can i drive because I have to go work tomorrow as per usual and I dont want to be stranded anywhere considering I do about 60miles a day on the motorway at fairly highspeeds.
 

·
Registered
Joined
·
323 Posts
Discussion Starter · #2 ·
I just drove the 30miles here to work hoping nothing happens<br>was ok but performance was totally crap<br>foot to the floor and barely going 80<br>normlaly im doing around 120 on the road to work so it just shows<p>any idea whats up with the car?
 

·
Registered
Joined
·
677 Posts
Re: More Issues (Akash)

<TABLE WIDTH="90%" CELLSPACING=0 CELLPADDING=0 ALIGN=CENTER><TR><TD><i>Quote, originally posted by <b>Akash</b> »</i></TD></TR><TR><TD CLASS="quote">Hey all<p>Brakes squeeking from day one, after 3 months, they decide its 90% pad wear so I need to replace... right.... 150 GBP for just front pads!<br></TD></TR></TABLE><p> <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vwvortex.com/vwbb/eek.gif" BORDER="0"> <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vwvortex.com/vwbb/eek.gif" BORDER="0"> I paid £30 when I used to own a Peugeot<p>Hope you get the car sorted out though <IMG NAME="icon" SRC="http://********************/smile/emthup.gif" BORDER="0"> We used to get emissions messages on our old 99 S80, was always ok to drive it, but never had any performance drop off <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vwvortex.com/vwbb/confused.gif" BORDER="0">
 

·
Registered
Joined
·
323 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Well spoke to the sales guys today about the ongoing issues and it looks like i should be getting a replacement. a replacement is not in stock anywhere in the UK for like-4-like so it looks like I'm getting an S60
 
1 - 4 of 4 Posts
Top