Układałem dywan z powrotem i zauważyłem luźne zielone złącze pod siedzeniem kierowcy. Ktoś wie do czego to służy? Samochód działa idealnie, bez kodów błędów. XC60 z 2012 roku.
Coś jest nie tak ze stroną internetową. Przesłano ponownie.Żadne z twoich zdjęć się nie wyświetlają. Byłbym zainteresowany tym ultradźwiękowym parkingiem za 20 dolarów. Wciąż robię kamerę. Są niezwykle przydatne i zainstaluję jedną, gdy zainstaluję radio z Androidem.
Nie ma potrzeby malowania. Mają różne kolory do wyboru.Czy pomalowałeś czujniki, czy sprzedawca oferuje opcje kolorystyczne? Gdzie zamontowałeś wyświetlacz?
Myślałem, że przewód zasilający to wszystko, czego potrzeba. Teraz pamiętam, że wpiąłem się w przewód światła cofania z tyłu, gdzie znajdują się bezpieczniki. Użyłem woltomierza, aby sprawdzić, który przewód jest pod napięciem podczas cofania i podłączyłem go do wejścia zasilania skrzynki sterującej. Więc kiedy wrzucałem wsteczny, urządzenie się aktywowało, w przeciwnym razie jest wyłączone. Nie chcemy, żeby piszczało losowo podczas jazdy. Pomyliłem czujniki ultradźwiękowe z moją kamerą samochodową. LOLOk, dziękuję. Będę musiał znaleźć inne miejsce, ponieważ moje radio wyeliminuje tę dostępną przestrzeń. Zastanawiam się, jak trudno byłoby zamontować je na suficie pośrodku przy klapie, widoczne tylko przez lusterko wsteczne. Jestem pewien, że mogę coś wymyślić.
Do których przewodów się wpiąłeś?