SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

Szukam felg aluminiowych Diamond Cut Fortuna 18" (UK)

2 reading
2.3K views 10 replies 4 participants last post by  rossbaynham  
#1 ·
Cześć wszystkim,

Nowy na forum, ponieważ w przyszłym tygodniu odbieram moje nowe (stare) V70 z 2015 roku! Pierwsze Volvo.. bardzo podekscytowany.

Chcę dodać felgi Fortuna z diamentowym szlifem, jeśli uda mi się je znaleźć w rozsądnej cenie w Wielkiej Brytanii lub Europie. To te z ciemniejszym szarym środkiem i srebrnymi akcentami, a nie w pełni srebrne, co wygląda trochę mdło.

Jakieś wskazówki? Widziałem te w pełni srebrne na eBay, ale nie z diamentowym szlifem..

Dzięki

Ross

#2 ·
Zdecydowanie wrzuć post WTB w dziale ogłoszeń o kołach. Uważam, że to były standardowe felgi (przynajmniej w USA) dla S80 przez jakiś czas, więc nie powinno być super trudno ich znaleźć.

#3 ·
Nie widziałem żadnych od dłuższego czasu. Czyste z nich lub Bor bardzo dobrze wyglądają na niektórych samochodach.
Zdecydowanie wrzuć post WTB w sekcji ogłoszeń o kołach. Wierzę, że były to standardowe koła (przynajmniej w USA) dla S80 przez jakiś czas, więc nie tak trudno je znaleźć.

#6 ·
Jeśli nie możesz znaleźć zestawu z diamentowym szlifem, kup zestaw zniszczonych Fortun. Każdy kompetentny warsztat może wykonać pełną naprawę z diamentowym cięciem powierzchni za niezbyt dużą kwotę, zwłaszcza jeśli są tanie.

#7 ·
Jeśli nie możesz znaleźć zestawu tych diamentowych, kup zestaw zniszczonych Fortun. Każdy kompetentny warsztat może wykonać pełną naprawę z diamentowym cięciem powierzchni za niezbyt dużą kwotę, zwłaszcza jeśli są tanie.
Myślisz, że mógłbym kupić te odnowione srebrne i zanieść je gdzieś do wycięcia?

#10 ·
Oto post o renowacji moich kół. Zostały one w pełni odbudowane i odnowione, co zakończono obróbką CNC i lakierem bezbarwnym. W Twoim przypadku, o ile wykończenie tych kół jest dla Ciebie dobre, mogą po prostu wykonać ostatni krok (kroki).

#11 ·
Oto post o renowacji moich kół. Zostały w pełni zbudowane i odnowione, co zakończyło się obróbką CNC i lakierem bezbarwnym. W Twoim przypadku, o ile wykończenie tych kół jest dla Ciebie dobre, mogą po prostu wykonać ostatni krok (kroki).

Dzięki, Twoje wyglądają świetnie!