SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Greeting my name is Paul I've owned 8 Volvo in my 18 years of driving and 2 Saabs {sorry about that <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vortexmediagroup.com/images/banghead.gif" BORDER="0"> } I was a mechanic at a Volvo and Saab shop for 15 years I now work for the FDNY <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vwvortex.com/zeroforum_graphics/screwy.gif" BORDER="0"> <p><br>Now why I need your help My new hunk of Swedes iron is a S60 2.4T the damedest thing is happening the car shut off no light no power nothing Like the battery cable was cut But get this the only thing that works is the radio and an hour or so the thing starts right up<br> <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vortexmediagroup.com/images/banghead.gif" BORDER="0"> <p><i>Modified by zzrguy at 9:41 PM 7-1-2006</i><BR><BR>
<i>Modified by zzrguy at 9:46 PM 7-1-2006</i>
 

·
Super Moderator
Joined
·
14,831 Posts
Re: Hello to all And boy do I need help (zzrguy)

it sounds as if you have some serious electrical issue. i wouldn't mess around on this one. looks like a trip to the dealer is in place for you. <IMG NAME="icon" SRC="http://www.vwvortex.com/vwbb/frown.gif" BORDER="0">
 

·
Registered
Joined
·
63,543 Posts
Re: Hello to all And boy do I need help (zzrguy)

The POSITIVE (main) battery cable on these cars tend to go bad.<br>You may have that starting and thus an intermittent short.<br>I would start with that<br>PITA as it goes under everything, about a 2 hour job to do right
 

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thanks My brother talk to the guy He knows at the stealership and he thinks it the main conection under the hood
 

·
Registered
Joined
·
180 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Re: (zzrguy)

Well got it back and it been about two weeks and it is runnig great <br>My brother pull the main conection apart and cleaned but said it didn't really look that back<p><br>Is this a comon problem
 
1 - 6 of 6 Posts
Top