SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner

FCP EURO Weekendowa Wyprzedaż z okazji 4 lipca!

818 views 2 replies 1 participant last post by  FCP Euro  
#1 ·
Witaj Swedespeed

Jestem Jason VanGorden, menedżerem produktu Volvo tutaj w FCP Euro i chciałem osobiście życzyć wszystkim szczęśliwego 4 lipca. Mam nadzieję, że wszyscy są na zewnątrz, cieszą się rodziną i przyjaciółmi i świętują święto. Nieczęsto robimy wyprzedaże, więc jestem bardzo podekscytowany, aby ogłosić naszą wyprzedaż z okazji weekendu 4 lipca. Oferujemy 10% zniżki na zamówienia powyżej 199 $ tylko w ten weekend. Użyj kodu JULY4TH przy kasie, aby zaoszczędzić.

Dla tych z Was, którzy jeszcze nie robili zakupów w FCP Euro, oto kilka informacji o naszej firmie: FCP Euro zostało założone w 1986 roku jako stacjonarny sklep z częściami samochodowymi w Groton, CT. W 2001 roku przeszliśmy na działalność online, gdzie koncentrujemy się wyłącznie na oryginalnych częściach zamiennych OEM i Genuine do samochodów europejskich.

Składając u nas zamówienie, otrzymujesz coś zupełnie innego niż nasi konkurenci: Obietnicę dożywotniej wymiany. Wszystko sprzedawane przez FCP Euro jest objęte wiodącą w branży kompleksową, dożywotnią gwarancją na części - w tym elementy zużycia, takie jak pióra wycieraczek lub klocki hamulcowe. Dodatkowo otrzymasz wiodącą w branży obsługę klienta z 365-dniową polityką zwrotów i bezpłatną wysyłką powyżej 49 $.

Możesz również skontaktować się ze mną osobiście e-mailem z pytaniami dotyczącymi produktu lub poprosić o część. Aby uzyskać pomoc z informacjami DIY, zapraszam do sprawdzenia naszego informacyjnego bloga DIY tutaj tutaj

Dziękuję za wsparcie.

Życzę miłego weekendu!

Z poważaniem,
Jason

JasonV@FCPEURO.COM

#2 ·
Witajcie,

Mam nadzieję, że wszyscy dobrze spędzają długi weekend i wychodzą na słońce! Przypominam, że tylko w ten weekend można uzyskać 10% zniżki na każde zamówienie powyżej 199 $ na naszej stronie internetowej, FCPEURO, z kodem JULY4TH. I nie zapomnij, każda część, którą sprzedajemy, jest objęta wiodącą w branży Lifetime Replacement Promise, więc jeśli KIEDYKOLWIEK chcesz coś zwrócić, możesz to zrobić, bez zadawania pytań, w tym elementy zużycia.

Ponadto, jeśli w ten weekend wykonujesz jakieś prace, nie zapomnij sprawdzić naszej biblioteki filmów z napraw DIY z naszego kanału YOUTUBE.

Dzięki i zapraszam do kontaktu mailowego w razie jakichkolwiek pytań

Jason
JasonV@FCPEURO.COM

#3 ·
Cześć Swedespeed,

Mam nadzieję, że wszyscy dobrze spędzają wakacje! Przypominam, że dzisiaj jest OSTATNI DZIEŃ, aby otrzymać 10% zniżki na każde zamówienie powyżej 199 $ na naszej stronie internetowej, FCPEURO, z kodem JULY4TH.

FCP oferuje wysokiej jakości oryginalne, OEM i części z rynku wtórnego z niezrównaną obsługą.

Zamawiając z FCP EURO otrzymujesz:

- Dożywotnią obietnicę wymiany W tym wszystkie normalne części eksploatacyjne, takie jak, ale nie tylko, klocki hamulcowe i pióra wycieraczek
- 365 dni zwrotu - Bezproblemowo, bez zadawania pytań.
- Blog FCP EURO DIY
- Kanał FCP EURO DIY Youtube - Pełen filmów DIY, które pomogą w Twoim następnym projekcie!

Nie mamy takich wyprzedaży zbyt często, więc skorzystaj z okazji, póki możesz!

I jak zawsze, zapraszam do kontaktu mailowego z wszelkimi pytaniami, zawsze chętnie pomogę.

Dzięki,
Jason
JasonV@FCPEURO.COM