Cześć! Mam nowe Volvo XC60 T8 i zauważyłem, że klapka portu ładowania nie blokuje się po zablokowaniu samochodu. Kiedy samochód jest zaparkowany, każdy może otworzyć klapkę portu ładowania. Czy to normalne zachowanie?
Tak. Skoro pytasz, będziesz zaskoczony, dowiadując się, że klapka wlewu paliwa również się nie zamyka.Czy to normalne zachowanie?
Dzięki za szybką odpowiedź. Klapka wlewu paliwa faktycznie się blokuje, dlatego pomyślałem, że port ładowania również. Drzwi wyglądają identycznie jak klapka wlewu paliwa.Tak. Skoro zapytałeś, będziesz zaskoczony, dowiadując się, że klapka wlewu paliwa również się nie blokuje.
Czy ktoś zamierza ukraść twoje ładowanie?Cześć! Mam nowe Volvo XC60 T8 i zauważyłem, że klapka portu ładowania nie blokuje się po zablokowaniu samochodu. Kiedy samochód jest zaparkowany, każdy może otworzyć klapkę portu ładowania. Czy to normalne zachowanie?
😂 Mam nadzieję, że nie. Bardziej martwię się o jakiegoś idiotę, który dopuści się wandalizmu w porcie ładowania. Ponieważ są ludzie, którzy również rysują samochody.Czy ktoś zamierza ukraść twoje ładowanie?
To również prawda.Port ładowania się nie blokuje. Ponieważ nie ma możliwości kradzieży ładowania. Nie ma sposobu, aby powstrzymać ludzi przed wandalizmem w Twoim samochodzie, nawet z zamkiem na tych plastikowych drzwiach.