SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

mobsync

· Registered
227 Posts
Discussion starter · #1 ·
Rozumiem, że ze względu na przepisy w USA nie możemy ustawić domyślnie kamery na ustawienie 360 stopni podczas cofania. To zostało ustalone.

Jednakże, na biegu do przodu, gdy naciśniesz przycisk kamery, domyślnie włącza się kamera przedniego zderzaka. Czy istnieje jakiś sposób, aby domyślnie ustawić kamerę 360 stopni zamiast tego? Dla mnie 360 stopni jest najbardziej pomocne podczas wjeżdżania na ciasne miejsce parkingowe.

Tak, czujemy się swobodnie, aby dyskutować. Ale Volvo tego nie wdraża. :(
Wiem, że niektóre nowe samochody Geely automatycznie wyświetlają widok 360 stopni, gdy prędkość jest bardzo niska. Mam nadzieję, że Volvo również przejmie ten pomysł.

Rozumiem, że ze względu na przepisy w USA nie możemy ustawić domyślnie kamery na ustawienie 360 stopni podczas cofania. To zostało ustalone.

Jednak na biegu do przodu, po naciśnięciu przycisku kamery, domyślnie włącza się kamera przedniego zderzaka. Czy jest jakiś sposób, aby domyślnie ustawić kamerę 360 stopni? Dla mnie 360 stopni jest najbardziej pomocne podczas wjeżdżania na ciasne miejsce parkingowe.
Jakie przepisy temu zapobiegają? Widzę to domyślnie w innych pojazdach w USA

Discussion starter · #8 ·
Jakie przepisy temu zapobiegają? Widzę, że jest to domyślne w innych pojazdach w USA
Rozumiem, że ma to coś wspólnego z tym, jak duży obszar za samochodem jest widoczny z kamerą 360 stopni. Jeśli zostanie uznany za niewystarczający podczas testów lub podczas jakiegoś procesu aplikacji bezpieczeństwa rządowego, producent musi domyślnie ustawić widok z tyłu.

1 - 10 of 10 Posts