SwedeSpeed - Volvo Performance Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
700 Posts
Discussion Starter · #1 ·
After having the axle ping fixed at around 5500 miles +/- it's back at 8200 miles. car was at the dealer on Tuesday and they said they heard it and would need to have it longer to take another look at it and also noted that it had already been fixed once. I couldn't let it there since I had to leave for St. Louis Wednesday morning and was driving the R. Told me to schedule somethign once I got back and they would attempt to fix it again. I asked them if instead of fixing it again why not jsut replace the defective parts with non-defective parts and they would have to look at at to see what steps they would take to rectify the situation.
 

·
Registered
Joined
·
21,340 Posts
Re: Axle ping back (Cementups)

Quote, originally posted by Cementups »
After having the axle ping fixed at around 5500 miles +/- it's back at 8200 miles. car was at the dealer on Tuesday and they said they heard it and would need to have it longer to take another look at it and also noted that it had already been fixed once. I couldn't let it there since I had to leave for St. Louis Wednesday morning and was driving the R. Told me to schedule somethign once I got back and they would attempt to fix it again. I asked them if instead of fixing it again why not jsut replace the defective parts with non-defective parts and they would have to look at at to see what steps they would take to rectify the situation.

Did you discuss the XC90 Bolt replacement fix? This seems to be working well for some people on here and seems to be the latest fix beyond the Loctite. There was a recent thread floating around.
 

·
Registered
Joined
·
63,543 Posts
Re: Axle ping back (needsdecaf)

Quote, originally posted by needsdecaf »


Did you discuss the XC90 Bolt replacement fix? This seems to be working well for some people on here and seems to be the latest fix beyond the Loctite. There was a recent thread floating around.
I agree. This should be the next phase of the "fix", seems to work http://********************/smile/emthup.gif
 

·
Registered
Joined
·
21,166 Posts
Re: (gary mtl)

Quote, originally posted by gary mtl »
I had the bolt replacement fix. Not a sound. Nothing.

Ditto here. Basically, it's the XC90 TNN that explicitly states that is not to be used on anything else.....but it works.

Here are a few links (TNN's listed on the third link):

http://forums.swedespeed.com/zerothread?id=60005

http://forums.swedespeed.com/z...age=3

http://forums.swedespeed.com/zerothread?id=58608

Please let me know if I can be of any additional help.

Modified by MagoonR at 10:18 PM 6-8-2006
 
1 - 6 of 6 Posts
Top