Czy istnieje opcja, aby CarPlay był na pełnym ekranie, zamiast zajmować mniej więcej dolną połowę wyświetlacza? Byłoby wspaniale mieć Waze na pełnym ekranie do nawigacji. Dzięki.
Niestety nie, to jedna z głównych rzeczy, które ludzie chcą zmienić tutaj w Sensus i Carplay/Android Auto.Czy istnieje opcja, aby CarPlay był na pełnym ekranie, zamiast zajmować mniej więcej dolną połowę wyświetlacza? Byłoby wspaniale mieć Waze na pełnym ekranie do nawigacji. Dzięki.
Wiem, że niektóre BMW otrzymały aktualizację na początku tego roku, która umożliwiła wyświetlanie wskazówek krok po kroku CarPlay na zestawie wskaźników.CarPlay w systemie iOS 13 ma obsługiwać integrację z drugim ekranem (ekran między wskaźnikami na zestawie wskaźników). Bardziej interesuje mnie, jak dobrze aplikacje nawigacyjne będą z tym działać... i mam nadzieję, że Volvo wyda aktualizację Sensus w istniejących samochodach, aby obsługiwać aktualizację CarPlay.
Dyskusja powyżej wskazuje, że to Volvo decyduje, czy zaktualizować oprogramowanie Sensus, aby to umożliwić. Odnosząc się do innego wątku, byłaby to aktualizacja oprogramowania, za którą nie miałbym nic przeciwko zapłaceniu.To wszystko jest interesujące
Używam iOS 13 beta i jedyne, co zauważyłem do tej pory, to to, że Apple CarPlay uruchamia się szybciej i natychmiast przejmuje muzykę z aplikacji Sensus
Wysłane z mojego iPhone'a za pomocą Tapatalk
Mam teraz dwa z nich (Adapter bezprzewodowy CPLAY2air do fabrycznego CarPlay na CARPLAY2air.com), w tym w moim MY21 XC90 T8, i działają świetnie. To, w połączeniu z bezprzewodową podkładką ładującą, daje miłe wrażenia.Chcę bezprzewodowego Apple CarPlay!! I pełny ekran też byłby miły.
Co stanie się z tymi z nas, którzy nie używają Androida?To nie leży w interesie Volvo, biorąc pod uwagę ich partnerstwo z Google. Sensus zniknie w SPA2, a system oparty na Androidzie go zastąpi.
Czy to dotyczy sensus czy android auto??Full screen CarPlay will be available once the update is pushed from Volvo