Możesz już kupić wiele z nich taniej niż pojazdy ICE na rynku wtórnym. Tracą mnóstwo wartości, co jest całkiem słodkie imo. Jeśli ludzie chcą taniego EV, powinni odwiedzić FB Marketplace. Mnóstwo tanich EV jest dostępnych dla ludzi, a niektóre są tanie! Nie wszystkie z nich wymagają również wymiany baterii, są dobre. Mogą być świetnymi zakupami.
Dla tych, którzy mogą potrzebować wymiany baterii, czasami można je zdobyć za grosze. Niektórzy właściciele są nawet gotowi oddać je za darmo. Więc jeśli ktoś jest w stanie wykonać pracę lub zdobyć dobrą baterię, może to być bardzo, bardzo dobra oferta. Przyglądam się modelom Lucid Airs. To ten, który chciałbym posiadać.

Czasami o tym myślę i jak fajnie byłoby go posiadać. Uwielbiam je.
Nadal lubię niektóre samochody od Aston Martin, Toyoty Camry i niektóre Mercedes-Benz, jeśli bierzesz pod uwagę możliwe koszty napraw. Te samochody mogą być w niektórych przypadkach tańsze w naprawie. Jednak jeśli zaoszczędzisz wystarczająco dużo pieniędzy na paliwie i konserwacji i będziesz miał dobre miejsce do ładowania, może to zdecydowanie zrekompensować przyszłe drogie naprawy, jeśli kiedykolwiek będą potrzebne. Ale często nie będą potrzebne w przypadku EV. Więc szczerze mówiąc, podoba mi się to.
Jeśli jednak nie masz garażu, może być trudno je naładować, jeśli nie masz żadnych stacji ładowania. Widziałem jednak, że jeśli dostaniesz mieszkanie, które jest wystarczająco blisko parkingu i w jakiś sposób możesz zarezerwować miejsce, możesz czasami podłączyć swój samochód od wewnątrz mieszkania. TAK DŁUGO, JAK przewód nie znajduje się na środku chodnika lub czegoś w tym rodzaju i ludzie nie mogą się o niego potknąć. Dopóki o tym pamiętasz, może to być naprawdę fajne.
Tak, niektóre z tych problemów mogą być na pewno wyzwaniem, ROZUMIEM TO! ale to może naprawdę zadziałać, jeśli odpowiednio to skonfigurujesz i będzie naprawdę fajne. Myślę, że jeśli miałbyś pojazd ICE z boku i odpowiednio to skonfigurował, to mogłaby być całkiem fajna konfiguracja. Zrobiłbym to.. Dlaczego nie? Jeśli dostałeś samochód wystarczająco tanio na FB Marketplace, kogo to obchodzi? Mogą być jakieś przeszkody, ale nie wiem, myślę, że może to być całkiem fajna zabawa, wymyślanie, jak to wszystko skonfigurować. Ludzie po prostu muszą czasami bardziej otworzyć swoje umysły. Lubię zarówno EV, jak i ICE. Myślę, że oba mają swoje mocne i słabe strony. Nie miałbym jednak nic przeciwko w pełni umorzonemu Lucid Air..